Close

Digital Running: loop beter en geniet ervan!

Van loopbandanalyse naar hardloopconsult.

De toekomst van hardlopen wordt steeds meer digitaal. "Veel" hardlopers maken gebruik van de mogelijkheden van het internet en de digitale meet mogelijkheden. Het organiseren van hardloop momenten en het delen van evaringen zijn niet meer weg te denken. Het uploaden en documenteren van je eigen runs en het delen is erg populair.

Door het beschikbaar komen van steeds betere en uitgebreide digitale meet mogelijkheden, kunnen we meer loop/meetwaarden vastleggen. Het vergt enige kennis en inzicht om deze hoeveelheid verzamelde hardloop gegevens te analyseren en toe te passen. Kennis die je niet altijd op internet vindt.

Met behulp van de (uitgebreide) basisanalyse, zogenaamde looplab nulmeting, kunnen wij je helpen wegwijs te maken in de wereld van digitale running. Met digitale meetapparatuur leggen wij je eigen looppatroon vast, beoordelen wij stap voor stap je loopwaarden en adviseren wij hoe jij je volgende actie kunt ondernemen. Door het gebruik maken van intelligente pods kunnen wij je blijven volgen en ondersteunen. Waar nodig wordt de basisanalyses herhaald om de voorgang vast te leggen.

Loading...
Loading...