Close

Transformeer je looptechniek

ARION meet niet alleen wat je doet, maar vertelt je ook hoe je moet bewegen - en wat je kunt doen om het te verbeteren."

ARION is een draagbare digitaal meetsysteem die de manier waarop je rent, kan veranderen. De geautomatiseerde coaching kan je begeleiden naar een verbeterde looptechniek. Dit helpt het blessure risico te verminderen, prestaties te verbeteren en loopplezier vergoten.

Geavanceerde sensortechnologie

De slimme, flexibele en ultradunne ARION-inlegzolen passen netjes onder uw bestaande inlegzolen voor hardloopschoenen. Met 8 sensoren die nauwkeurig de interactie meten tussen je voet en de grond waarop je rent, transformeert de ARION slimme binnenzool je schoen in een looplab.

Meet nauwkeurig uw beweging

ARION footpods zijn robuust, waterdicht en beschikken over een accelerometer met meerdere assen, een gyroscoop en GPS. Het is een krachtig instrument voor het snel verzamelen en verwerken van waardevolle gegevens, waarmee je een compleet beeld krijgt van je looptechniek.

Blijf op de hoogte van je prestaties

De ARION-app is uw portaal naar de nieuwste oefeningswetenschap, en creëert eenvoudige, intuïtieve en gemakkelijk te begrijpen interfaces waarmee je de manier waarop je rent, kunt transformeren.

Loading...
Loading...